Er zijn geen producten in deze categorie.

Dames Dansschoenen van Leer

Op zoek naar dames dansschoenen van leer? Bij Danswinkel.nl vindt u prachtige dansschoenen van echt kwaliteitsleer! Onze dansschoenen zijn geschikt voor Tango, Latin, Salsa, Merengue, Bachata, Kizomba, Caractère en nog vele andere dansstijlen. Onze dansschoenen van leer zijn verkrijgbaar met diverse hakhoogtes, pasvormen, maten en kleuren, zodat u een ruime keuze heeft

Leer is één van de populairste dansschoen materialen. Onder andere Werner Kern, Anna Kern en Diamant dansschoenen bestaan uit hoge kwaliteit nappa leer. Dit is gedekt, door geverfd leer, waardoor het leer aan zowel de binnen- als buitenzijde mooi gekleurd is. Nappa leer is meestal afkomstig van lams- of schapenhuid en staat bekend om zijn zachtheid en duurzaamheid. Het voordeel van nappa leer is dat het erg goed bestand is tegen beschadiging. 

U heeft de keuze uit verschillende soorten dansschoenen van leer. Van dames dansschoenen met hoge hak, tot comfortabele danssneakers, tot stabiele swing dansschoenen met een vintage uitstraling. Dansschoenen voor stijldansen en Latijns-Amerikaanse dansen zijn vaak voorzien van een suède zool om met voldoende grip te kunnen draaien, terwijl Caractère dansschoenen voorzien zijn van een lederen zool. Bekijk hier onze collectie dansschoenen met lederen zool, voor gebruik buiten en op ruwere ondergronden.

Het fijne aan lederen dansschoenen, is dat het leer soepel naar de voet zal gaan vormen. Bij de aanschaf van lederen dansschoenen is het erg belangrijk dat ze strak om de voet zitten, omdat ze spoedig zullen uitlopen. Zo voorkomt u dat de dansschoen te los gaat zitten. Leer kan worden gereinigd met een zachte, pluisvrije doek en kan worden ingespoten met beschermingsspray. Voor dansschoenen van lakleer kan ook speciale lakleer beschermingsspray worden aangeschaft.

Danswinkel.nl heeft een divers aanbod lederen dansschoenen voor dames van verschillende merken. Zo hebben we onder andere dansschoenen van Werner Kern, Anna Kern, Nueva Epoca, Diamant, SupaDance, PortDance en Rumpf. Wanneer u voor het eerst dansschoenen wilt kopen is het verstandig om te komen passen in één van onze winkels in Amsterdam, Den Haag en Hilversum. Ons deskundige team geeft u graag persoonlijk advies en kunt u helpen met het vinden van de perfecte dansschoenen.

Meer