Er zijn geen producten in deze categorie.

Hoge Danssneakers

Op zoek naar danssneakers die veel ondersteuning bieden? Bij Danswinkel.nl vindt u comfortabele hoge danssneakers! Onze hoge danssneakers zijn geschikt voor Salsa, Zumba, Streetdance, HipHop, Fitness en nog vele andere sporten en dansstijlen. 

Wanneer u begint met dansen, is het heel belangrijk dat u de juiste materialen aanschaft om op een comfortabele en veilige manier te dansen. De belangrijkste onderdelen van de dansuitrusting zijn uw dansschoenen. Speciale danssneakers bieden u steun en flexibiliteit wanneer je dat nodig hebt wat ervoor zorgt dat je op een makkelijke manier kunt bewegen, zonder blessures op te lopen. 

Het voordeel van danssneakers ten opzichte van gewone straatschoenen, is dat dansschoenen speciaal ontworpen zijn om op te dansen door hoogwaardige merken die gespecialiseerd zijn in het produceren van dansschoenen. Danssneakers worden gemaakt van geschikte materialen die duurzaam zijn in het gebruik. 

Bij dansstijlen als streetdance wordt er veel gedraaid en gesprongen. Op ‘gewone’ schoenen zal dit niet gemakkelijk gaan en kunt u zelfs blessures oplopen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor speciale danssneakers. Deze sneakers zijn voorzien van speciale spinpoints. Vooral onze hoge modellen bieden extra steun bij de enkels.

De zolen van onze hoge danssneakers bestaan uit twee onderdelen. Door deze splitzool bewegen de sneakers dan heel flexibel, en kunnen ze als het ware dubbelgevouwen worden. Danssneakers zijn ook vaak gemaakt van speciale materialen zoals mesh, die ervoor zorgen dat uw voeten kunnen ademen. Bij het maken van sprongen is het heel belangrijk dat een sneaker een goede demping heeft. Daarom zijn in de zolen van danssneakers vaak nog extra gelkussentjes verwerkt.

Bij Danswinkel.nl verkopen we hoge danssneakers van verschillende merken, zoals Capezio, Rumpf, Papillon en So Danca. Al onze danssneakers zijn afkomstig van de beste dansmerken zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. Wanneer u voor het eerst dansschoenen wilt kopen is het verstandig om te komen passen in één van onze winkels in Amsterdam, Den Haag en Hilversum. Ons deskundige team geeft u graag persoonlijk advies en kunt u helpen met het vinden van de perfecte dansschoenen.

Meer