Er zijn geen producten in deze categorie.

Huidskleur Turnschoenen

Op zoek naar onopvallende huidskleur turnschoenen? Danswinkel.nl verkoopt een divers assortiment huidskleur schoenen voor turnen en ritmische gymnastiek van bekende dansmerken, zoals Grishko, Rumpf en Bleyer.

Turnen is zowel onder mannen als vrouwen een populaire sport. Turnen is een individuele sport die wordt uitgevoerd met behulp van toestellen. Het is een onderdeel van de Olympische Spelen, en is ontstaan in de Duitse school uit de 19e eeuw. Zowel turnen als ritmische gymnastiek zijn onderdeel van de gymnastiek sport.

Turnschoenen geven de turner extra grip op de vloer. Onze turnschoenen van bijvoorbeeld de merken Rumpf en Grishko zijn zeer comfortabel en snel leverbaar. De turnschoenen worden gemaakt van goed ademende materialen. Ook is een deel van de stof over de wreef gemaakt van elastiek, waardoor de voet goed kan strekken en de turnschoen stevig blijft zitten. Dankzij de beige huidskleur vallen de turnschoentjes niet op en geven ze de uitstraling van blote voeten in combinatie met de bescherming van turnschoenen.

Bij ritmische gymnastiek worden zogenaamde teentjes of halve zooltjes gedragen. Dit zijn halve schoentjes die om de tenen zitten en met elastiek achter de hiel zijn bevestigd. Ze geven extra grip en zitten prettig om de blote voeten. De suède onderkant van de halve zolen maakt draaien gemakkelijker en geeft de voeten net wat extra bescherming. De hak daarentegen is onbedekt waardoor de voeten zich nog wel steeds goed kunnen strekken.

Danswinkel.nl heeft een divers aanbod huidskleur turnschoenen van de beste dansmerken. Neem ook een kijkje in onze volledige collectie turnschoenen of producten voor ritmisch gymnastiek. Voor elke dansstijl vindt u geschikte danskleding en dansschoenen op Danswinkel.nl!

Meer