•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Prijs
Merken
Kledingmaat
      Lijst Raster
Quick View Capezio Short 3513 Onderbroekje voor Dames
Dit Capezio short 3513 onderbroekje voor dames heeft een prettige pasvorm en zakt niet af. Het onderbroekje is naadloos dus tekent het niet af onder de danskleding. Dit model is erg comfortabel, en heeft een neutrale huidskleur. Het Capezio short 3513 onderbroekje voor dames werk...
€ 16,95
Quick View Capezio Lage Naadloze Slip Dans Ondergoed
Capezio Lage Naadloze Slip is een naadloze slip die goed en mooi aansluit op het lichaam. Ook zorgt de slip ervoor dat lichaamsvocht wordt afgevoerd, waardoor je huid droog blijft. Verder is deze naadloze slip niet tot nauwelijk zichtbaar onder danskleding, zoals balletpakjes of ...
€ 17,95
Quick View Capezio 3678 Onzichtbare Naadloze String voor Dames
Capezio 3678 Lage Naadloze String is een slip, speciaal ontworpen voor dansers. De string sluit goed aan en voert lichaamsvocht af, waardoor je huid droog blijft. Verder is deze naadloze string niet tot nauwelijk zichtbaar onder (dans)kleding. Door de zachte, elastische en soepel...
      Lijst Raster

Naast sportbeha's heeft MijnSportBH.nl een groot assortiment broekjes en strings voor ultieme comfort bij het sporten, dansen en outdoor activiteiten. Het is erg belangrijk om te kiezen voor perfect zittend sportondergoed waarop je kunt vertrouwen. Goed sportondergoed biedt optimale bescherming zonder jou te belemmeren bij beweging en inspanning. MijnSportBH.nl webshop biedt je veel keuze op het gebied van sportondergoed online. Bekende merken als Capezio, PureLime, Papillon en Triumph in verschillende uitvoeringen en maten bestel je bij ons snel en voordelig.

Modellen

Sportondergoed is er in veel uitvoeringen. Daarom vind je altijd iets wat bij je stijl past en ook bij de sport die je beoefent. Zo kan je kiezen voor een pantyslip, een string, een hipster of een short. Het comfort staat voorop, zeker wanneer je professioneler bezig bent en daarom veel tijd doorbrengt met trainen. Al deze modellen zijn vaak naadloos, zodat je geen last hebt bij wrijvingen die irritaties of schuurplekken veroorzaken. In veel sportondergoed zit nylon verwerkt die ervoor zorgt dat de vocht zoveel mogelijk wordt afgevoerd, wat een fris gevoel geeft en de juiste lichaamstemperatuur helpt te handhaven. Sportondergoed is elastisch en biedt u daarmee veel bewegingsvrijheid. Ook zit het sportondergoed mooi om het lichaam heen en is daarom niet tot nauwelijks zichtbaar door de bovenkleding.

Sportondergoed kiezen

  • Kies een geschikt model. Denk eraan dat je soms uren achter elkaar intensief moet sporten dus het kledingstuk mag niet in de weg zitten. Je moet er dus zo weinig mogelijk van merken.
  • Voor danswedstrijden of sportwedstrijden wil je niet dat je sportondergoed teveel opvalt. Naadloze broekjes of strings in neutrale kleuren die bij de rest van de outfit passen, hebben de voorkeur.
  • Zorg ervoor dat je sportondergoed niet te los zit, waardoor het afzakt, maar ook niet te strak, omdat het dan in je huid snijdt en jou in je bewegingen beperkt.
  • Let op de stof. Pure katoen is weliswaar heel natuurlijk, maar de katoen absorbeert veel vocht, waardoor je meer wordt beperkt en het sneller warmer hebt. Nylon en polyamide ademen meer en zitten daardoor lekkerder.
Meer